Food

Bine ai venit în locul care îți face și satisface pofta de ceva cu adevărat bun! Restaurantul nostru este pregătit să te răsfețe cu preparate care o să-ți pună un mare zâmbet pe față, fie că vorbim de mic dejun, prânz sau cină.

Cele mai populare
Breakfast
Probabil cea mai importantă masă a zilei, dar și ocazia de a începe ziua plin de energie și cu papilele gustative răsfățate la maxim!
Vezi produse
Cold&Hot starters
Indiferent care ar fi destinația, important este să începi bine. Starterele noastre te invită la o călătorie în inima gastronomiei turcești, pe malurile mării Mediterane sau în efervescența micilor orașe italiene.
Vezi produse
From the garden
Bucură-te de prospețimea și gustul adevărat al legumelor crescute cu grijă în grădinile furnizorilor noștri, desăvârșite cu gustul delicios de pui, brânză sau pește.
Vezi produse
Hot pot
Perfectă pentru un prânz în care foamea și pofta fac echipă bună. Am lășat inspirația și creativitatea bucătarilor noștri să ne surprindă în fiecare zi cu supele și ciorbele create de ei, nu ezitați să întrebați care este supa/ciorba zilei.
Vezi produse
Fresh pasta & Risotto
Preparate inventate de italieni, foarte îndrăgite de români, dar perfecționate și îmbogățite constant de priceperea și curajul bucătarilor noștri. Merg perfect alături de un pahar de vin!
Vezi produse
From the water
Ce poate fi mai bun decât o porție de fructe de mare gătită sublim? Poate un file de biban? Sau un steak de ton? Noi nu ne putem hotărî, toate sunt absolut delicioase.
Vezi produse
Meat
Nu vrem să ne lăudam, dar rețetele noastre pe bază de carne sunt atât de bune încât ar pune pe gânduri și un vegetarian convins. Iar pentru asta le mulțumim, în egală măsură, bucătarilor noștri, dar și celor care ne furnizează cea mai bună și sănătoasă carne din oraș.
Vezi produse
Dessert
Deserturile de la Pink Cafe & Lounge? Absolut senzaționale! Nu o spunem noi, ci miile de clienți care ne-au călcat pragul și au plecat cu un mare zâmbet pe buze.
Vezi produse